Recept voor Paashaas pannenkoeken


 

Recept voor Paashaas pannenkoeken voor Pasen

 Benodigdheden voor Paashaas pannenkoeken

- 400 gram pannenkoekenmix eier 
- 600 gram/ml. melk
- 4 eieren
- ontbijtspek
- kaas
- jam                                                
- banaan

 


Werkwijze voor het bereiden van Paashaas pannenkoeken:

- Doe de mix in een kom, voeg 300 gram/ml melk en de eieren toe.
- Roer het geheel tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk toe.
- Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan, en giet hierbij wat beslag. Laat dit uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
- Kleed de pannenkoek aan met spek, kaas, jam en plakjes banaan (of iets anders naar eigen smaak). In de foto hebben wij spek gebruikt voor de oortjes, plakjes banaan voor de ogen, jam voor een klein neusje, kaas voor snorharen en ten slotte nog baan voor twee uitstekende tandjes. Maar je kunt natuurlijk ook andere ingrediënten gebruiken, bijvoorbeeld banaan voor de oren in plaats van spek. Eet smakelijk!

Recept voor Paashaas pannenkoeken
bron: Lekker en simpel
 



Powered by webXpress