Uitgebreide voorwaarden kortingscodes

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die u worden aangeboden door De Smaak van Nederland. Door gebruik te maken van de kortingscodes gaat u akkoord met deze voorwaarden.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op kortingscodes die worden aangeboden door De Smaak van Nederland.
 
2. De aard, duur en vervaldatum van een aanbieding en overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen. Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.
 
3. U kunt kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
 
4. Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode.
 
5. U kunt kortingscodes niet ruilen voor geld. U kunt met een kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de kortingscode is opgenomen.
 
6. Het is niet toegestaan kortingscodes te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van kortingscodes wordt ontzegd.
 
7. U kunt kortingscodes niet gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 
8. Per bestelling kunt u maximaal 1 kortingscode inwisselen.
 
9. In geval van (gedeeltelijke) retournering wordt alleen het betreffende goederenbedrag gecrediteerd, onder eventuele inhouding van kosten voor ongefrankeerde zendingen of aankoop-actiekortingen.
  
Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van kortingscode of problemen bij het invoeren, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

 

Powered by webXpress