Molenbruin K&K 1 kg.

Artikelnummer: 01.094
Gewicht: 1000 gram

Recept voor Molenbruin K&K  

Voor bereiding in de broodbakmachine:
500 gram meel, 290-330 gram koud water, basisprogramma.

Voor bereiding in een conventionele oven:
500 gram meel, 290-330 gram water. Meet de temperatuur van de omgeving en de ingrediënten. Maak de som: 66 - temperatuur omgeving en ingrediënten=temperatuur toe te voegen water. Meel en water kneden tot deeg een temperatuur heeft van 27°C. Gladde bol maken, ± 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. Deeg uitrollen op een met bloem bestoven werkplek, losjes opbollen en ± 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. Bakblik invetten met olie of boter. Deeg uitrollen, vouw rechterkant tot over het midden, daarna de linkerkant. Uitrollen tot de breedte van bakblik. Deeg oprollen vanaf de bovenkant, leg deeg met naad naar beneden in bakblik. Afdekken met vochtige doek, 60 minuten laten rijzen op kamertemperatuur. Conventionele oven voorverwarmen op 230°C. Afbakken in ca. 30-35 min.

Ingrediënten 

Ingrediënten: tarwebloem, tarwevolkorenmeel, gist, gejodeerd zout, enzym (tarwe),
Voedingswaarde per 100 gram: energie 1386kJ/327kcal, vetten 1,6gr, waarvan verzadigde vetten 0,1gr, koolhydraten 61,6gr, waarvan suikers 1,7gr, eiwitten 14,9gr, zout 1gr. 

Anderen bestelden ook:

Cranberry Confiture 370 gr.
Broodvorm 30cm
Gist droog 5 x 11 gr.
Powered by webXpress