Polderbrood broodmix 1 kg.

Artikelnummer: 01.063
Gewicht: 1000 gram

Broodmix Polderbrood, de smaak van ambachtelijk brood!

Heeft u behoefte aan iets nieuws en unieks? Dan bent u op de goede plek, Polderbrood is een mix voor een lekker en gezond brood.

Recept voor Polderbrood broodmix

Bereiding in conventionele oven:
- 500 gram meel, 10 gram droge gist, 230-270 gram water.
- Meng het gist en het meel.
- Meet de temperatuur van de omgeving en de ingrediënten. 
- Maak de som: 66 - temperatuur omgeving en ingrediënten = temperatuur toe te voegen water. 
- Water toevoegen en kneden tot deeg een temperatuur heeft van 27°C. 
- Gladde bol maken, ± 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. 
- Deeg uitrollen op een met bloem bestoven werkplek, losjes opbollen en ± 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. 
- Bakblik invetten met olie of boter.
- Deeg uitrollen, vouw rechterkant tot over het midden, daarna de linkerkant. Uitrollen tot de breedte van bakblik.
- Deeg oprollen vanaf de bovenkant, leg deeg met naad naar beneden in bakblik. 
- Afdekken met vochtige doek en ± 75 minuten laten rijzen op kamertemperatuur. 
- Conventionele oven voorverwarmen op 230°C.
- Afbakken in ca. 35 min.

Ingrediënten broodmix Polderbrood

tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, lijnzaad, tarwegluten, pompoenpitten, havervlokken, roggebloem,  zuurdesempoeder (bevat tarwe), tarwezemelen, suiker, bakkerszout, gebrande suiker, enzym (bevat tarwe),  meelverbeteraar: ascorbinezuur.

Voedingswaarde Polderbrood broodmix

energie: 1554kJ/369kcal, vetten: 10g, waarvan verzadigde vetten: 1g, koolhydraten: 51g, waarvan suikers: 2g, eiwitten: 18g, zout: 2g

Anderen bestelden ook:

Cranberry Confiture 370 gr.
Broodvorm 30cm
Gist droog 5 x 11 gr.
Powered by webXpress