Pomodoro broodmix K&K 1 kg.

Artikelnummer: 01.069
Gewicht: 1000 gram

Recept voor Pomodoro broodmix

Pomodoro is een mix voor een hartig brood met tomaatsmaak.

Bakken in de broodbakmachine:
500 gram meel, 280-320 gram koud water, basisprogramma.

Bakken in conventionele oven:  500 gram meel, 280-320 gram water. Meet temperatuur omgeving en ingrediënten. Maak de som: 66 - temperatuur omgeving en ingrediënten = temperatuur toe te voegen water. Meel en water kneden tot deeg een temperatuur heeft van 27°C. Gladde bol maken, ±25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. Bakblik invetten met olie of boter. Deeg uitrollen op een met bloem bestoven werkplek. Losjes opbollen en 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. Deeg uitrollen, vouw rechterkant tot over het midden, daarna de linkerkant. Uitrollen tot de breedte van bakblik. Deeg oprollen vanaf de bovenkant, leg deeg met naad naar beneden in bakblik. Afdekken met vochtige doek, 60 minuten laten rijzen op kamertemperatuur. Conventionele oven voorverwarmen op 220°C. Afbakken in ca. 30-35 min.Klik en sleep om te verplaatsen

Ingrediënten broodmix Pomodoro

Ingrediënten:tarwebloem, paprika (gedroogd), ui (gedroogd), tomaat (gedroogd), dextrose, gist, geïnactiveerde rogge zuurdesem, tarwegluten, weipermeaat (melk), gejodeerd zout, veldbonenmeel (peulvruchten), kruiden, plantaardige olie (raapzaad), emulgator E471, enzym (tarwe), meelverbeteraar E300.    
Voedingswaarde per 100 gram: energie 1429kJ/337kcal, vetten 1gr, waarvan verzadigde vetten 0gr, koolhydraten 66gr, waarvan suikers 5gr, eiwitten 12gr, zout 0,0gr.
Inhoud: 1 kilo.

Anderen bestelden ook:

Cranberry Confiture 370 gr.
Broodvorm 30cm
Gist droog 5 x 11 gr.
Powered by webXpress