Roggebrood broodmix K&K 500 gr.

Artikelnummer: 01.022
Gewicht: 500 gram

Broodmix Roggebrood, de smaak van ambachtelijk brood!

In het noorden en oosten van ons land werd vroeger veel rogge verbouwd. In deze streken wordt roggebrood gebakken van gebroken roggekorrels. Het binnenste van het roggebrood, ook wel kruim genoemd, is vochtig. Het roggebrood is donker van kleur. De donkere kleur ontstaat doordat een gedeelte van het zetmeel uit de roggekorrel tijdens het lange productieproces in suiker wordt omgezet. Dat verklaart tevens de zoetige smaak.

Recept voor Roggebrood broodmix

- 500 gram broodmix
- 350 gram/ml. kokend water
- Oven voorverwarmen op 130 graden.
- Klop met een mixer de broodmix en het kokende water.
- Doe het beslag in een ingevette cakevorm.
- Bakken gedurende 90 minuten op 130 graden.

Ingrediënten broodmix Roggebrood

Rogge(gluten 60%), Tarwebloem, Suiker, Gejodeerd zout, Enzyeem, Moutmeel(gerst), Gebrande suiker

Anderen bestelden ook:

Cranberry Confiture 370 gr.
Broodvorm 30cm
Powered by webXpress