Rozemarijn-Knoflook broodmix K&K 1 kg.

Artikelnummer: 01.070
Gewicht: 1000 gram

Recept voor Rozemarijn-knoflook broodmix 

Bakken in de broodbakmachine:
500 gram meel, 310-350 gram koud water, basisprogramma.

Bakken in conventionele oven:  
500 gram meel, 310-350 gram water. Meet temperatuur omgeving en ingrediënten. Maak de som: 66 - temperatuur omgeving en ingrediënten = temperatuur toe te voegen water. Meel en water kneden tot deeg een temperatuur heeft van 27°C. Gladde bol maken, ±25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. Bakblik invetten met olie of boter. Deeg uitrollen op een met bloem bestoven werkplek. Losjes opbollen en 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek laten rijzen. Deeg uitrollen, vouw rechterkant tot over het midden, daarna de linkerkant. Uitrollen tot de breedte van bakblik. Deeg oprollen vanaf de bovenkant, leg deeg met naad naar beneden in bakblik. Afdekken met vochtige doek, 60 minuten laten rijzen op kamertemperatuur. Conventionele oven voorverwarmen op 220°C. Afbakken in ca. 30 min.

Ingrediënten  broodmix Rozemarijn-knoflook

Ingrediënten: tarwebloem, gist,tarwegluten, knoflook(1,7%), gejodeerd zout, rozemarijn(1%), enzymen (tarwe).
Voedingswaarde per 100 gram: energie 1428kJ/337kcal, vetten 1,3gr, waarvan verzadigde vetten 0,1gr, koolhydraten 65,2gr, waarvan suikers 2gr, eiwitten 16,7gr, zout 2gr.
Inhoud: 1 kilo.

Anderen bestelden ook:

Cranberry Confiture 370 gr.
Broodvorm 30cm
Gist droog 5 x 11 gr.
Powered by webXpress