Poffertmix 500 gr.

Artikelnummer: 01.086
Gewicht: 500 gram

Recept voor poffertmix

- 500  gram mix voor Poffert       
- 100  gram eieren (± 2 eieren, maat S)
-  50  gram zachte boter    
- 100  gram water

Oven voor verwarmen op ± 170°C. Boter met de mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren en water toe en dan de poffertmix. Gedurende 4 minuten kloppen op de hoogste versnelling.  Bakken in een ingevette tulbandvorm of cakeblik. Bakken gedurende 60 minuten op ± 170°C. in de oven. De poffert kan ook "au bain marie" gebakken worden gedurende 90 minuten. Als u de poffertpan in de oven wilt gebruiken dan moet er geen deksel op de poffertpan. 

Ingrediënten 

Ingrediënten: tarwebloem, suiker, boekweitmeel, rozijnen, krenten, tarwezetmeel, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde tarwebloem, rijsmiddel E450i;E500ii, emulgator E477;E471;E475;E433, tarwezetmeel, bakkerszout, verdikkingsmiddel E415, aroma.    
Voedingswaarde per 100 gram: energie 1469kJ/347kcal, vetten 1,3gr, waarvan verzadigde vetten 0,3gr, koolhydraten 78,7gr, waarvan suikers 46,3gr, eiwitten 4,8gr, zout 0,3gr.
Inhoud: 500 gram.

Powered by webXpress