Sinaasappel Limonade

Artikelnummer: 04.005

Sinaasappel limonade, u proeft de passie van het ambacht!

Heerlijke sinaasappellimonade, maar dan zonder prik.

Zuivere grondstoffen kwalitatief verwerkt

Als basis voor onze sinaasappellimonade worden, net als voor onze andere kwaliteitsproducten, alleen de allerbeste grondstoffen gebruikt! We selecteren deze nauwkeurig en verwerken ze vervolgens op traditionele wijze. We gebruiken enkel zuivere grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit welke nauwkeurig worden geselecteerd. Het resultaat is een uniek, ambachtelijk product. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.

Unieke nostalgische verpakking

Niet alleen de bereiding van onze producten geschiedt op ambachtelijke wijze, maar ook de verpakking van de sinaasappellimonade is handwerk! De verpakking vertelt dat onze producten uniek zijn en van hoge kwaliteit. Originaliteit en nostalgie zijn hiervoor de ingrediënten!

Leverancier

Jan Bax Ambachtelijke producten

Ontstaan

Veen is een klein dorpje in het land van Heusden en Altena. Vanouds kende Veen reeds de ambachtelijke bedrijvigheid. Fruitdrogers, een siroopfabriek en koffiestroopbranders waren omstreeks 1850 van groot belang. Aldus ontwikkelde zich ook de handel, met name in fruit en aardappelen.
Halverwege jaren ’80 vestigde Jan Bax zich in het plaatsje Veen, en zette de ambachtelijke bedrijvigheid voort. Het begon met de productie van zuivelproducten zoals yoghurt en karnemelk. De zogenaamde Superheffing zorgde er echter voor dat boeren steeds meer zelf zuivelproducten gingen produceren.
Eind jaren ’80 bracht Jan Bax een nieuw product op de markt; Brabants Genot. Al snel groeide de klantenkring en stond het product in vele boerderijwinkels door heel Nederland.
 

Vandaag de dag

Vandaag de dag levert Jan Bax een breed assortiment ambachtelijke producten aan boerderijwinkels, groente- en fruitzaken, speciaalzaken, kaaswinkels en delicatessenzaken. Nog steeds in het plaatsje Veen worden vele producten op kleinschalige wijze met de hand bereid volgens traditionele recepturen. Hiervoor hanteren we de kwaliteitsbewaking en -beheersing van een professioneel HACCP-systeem.Powered by webXpress