Stoofperen in Partjes

Artikelnummer: 04.011
/upload/1793/shop/site-button-terug.png

Stoofperen in partjes, u proeft de passie van het ambacht!

Echte Gieser Wildeman stoofperen! Deze stoofperen worden nog gestoofd middels een authentiek receptuur, dus inclusief een beetje kaneel en suiker. Deze stoofperen zijn alvast in partjes gesneden.

Zuivere grondstoffen kwalitatief verwerkt

Als basis voor onze stoofperen in partjes worden, net als voor onze andere kwaliteitsproducten, alleen de allerbeste grondstoffen gebruikt! We selecteren deze nauwkeurig en verwerken ze vervolgens op traditionele wijze. We gebruiken enkel zuivere grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit welke nauwkeurig worden geselecteerd. Het resultaat is een uniek, ambachtelijk product. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.

Unieke nostalgische verpakking

Niet alleen de bereiding van onze producten geschiedt op ambachtelijke wijze, maar ook de verpakking is handwerk! De verpakking vertelt dat onze producten uniek zijn en van hoge kwaliteit. Originaliteit en nostalgie zijn hiervoor de ingrediënten!

Over de producent

De producent is afkomstig uit Veen, een klein dorpje in het land van Heusden en Altena. Vanouds kende Veen reeds de ambachtelijke bedrijvigheid. Fruitdrogers, een siroopfabriek en koffiestroopbranders waren omstreeks 1850 van groot belang. Aldus ontwikkelde zich ook de handel, met name in fruit en aardappelen. In de jaren '80 zorgde zogenaamde Superheffing er echter voor dat boeren steeds meer zelf zuivelproducten gingen produceren. Dit resulteerde nieuwe serie producten: Brabants Genot. Al snel groeide de klantenkring en stond het product in vele boerderijwinkels door heel Nederland. Vandaag worden vele producten nog steeds op kleinschalige wijze met de hand bereid volgens traditionele recepturen maar wel met veel aandacht voor kwaliteitsbewaking en -beheersing van een professioneel HACCP-systeem. 
 
Powered by webXpress