Bloedwijn

Artikelnummer: 12.001

Bloedwijn, u proeft de passie van het ambacht!

De basis van een volle rode wijn welke is verrijkt met gezonde kruiden. Deze bloedwijn kan een bijdrage leveren aan een goede nachtrust en tevens is de wijn versterkt met calcium en ijzer. Op deze manier draagt de wijn bij aan een goede balans tussen genieten en een gezonde levensstijl! 

Zuivere grondstoffen kwalitatief verwerkt

Als basis voor onze bloedwijn worden, net als voor onze andere kwaliteitsproducten, alleen de allerbeste grondstoffen gebruikt! We selecteren deze nauwkeurig en verwerken ze vervolgens op traditionele wijze. We gebruiken enkel zuivere grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit welke nauwkeurig worden geselecteerd. Het resultaat is een uniek, ambachtelijk product. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.
 

Unieke nostalgische verpakking

Niet alleen de bereiding van onze producten geschiedt op ambachtelijke wijze, maar ook de verpakking van de bloedwijn is handwerk! De verpakking vertelt dat onze producten uniek zijn en van hoge kwaliteit. Originaliteit en nostalgie zijn hiervoor de ingrediënten!
   

Producent

De producent is afkomstig uit Veen, een klein dorpje in het land van Heusden en Altena. Vanouds kende Veen reeds de ambachtelijke bedrijvigheid. Fruitdrogers, een siroopfabriek en koffiestroopbranders waren omstreeks 1850 van groot belang. Aldus ontwikkelde zich ook de handel, met name in fruit en aardappelen. In de jaren '80 zorgde zogenaamde Superheffing er echter voor dat boeren steeds meer zelf zuivelproducten gingen produceren. Dit resulteerde nieuwe serie producten: Brabants Genot. Al snel groeide de klantenkring en stond het product in vele boerderijwinkels door heel Nederland. Vandaag worden vele producten nog steeds op kleinschalige wijze met de hand bereid volgens traditionele recepturen maar wel met veel aandacht voor kwaliteitsbewaking en -beheersing van een professioneel HACCP-systeem. 
 
Powered by webXpress